Θέλω να πετύχω τους στόχους μου!

Ξεκλείδωσε και πραγματοποίησε τα όνειρά σου εύκολα και απλά με το DVD και CD 4 ωρών, το e-βιβλίο ασκήσεων και mp3.

Γιατί σου αξίζει.

Με την Τζιλ Δούκα, MBA ,ACC, life coach

Θέλεις να πετύχεις τα όνειρά σου;

Δουλεύεις σκληρά, και είσαι έτοιμος να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να το πετύχεις;

Αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κρίση φέρνει και ευκαιρίες;

Βαρέθηκες την μιζέρια και την γκρίνια και θέλεις να πάρεις την ζωή στα χέρια σου;

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε το πρόγραμμα «Θέλω να πετύχω τους στόχους μου» είναι ιδανικό για εσένα.

Κλείσε ραντεβού με… εσένα, βάλε το cd ή το dvd, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεκαθαρίσει τι θέλει, να ονειρευτεί και να μάθει τρόπους για να πετύχει τους στόχους του. Και όλα αυτά διασκεδάζοντας!

H Τζιλ Δούκα, από τις κορυφαίες coaches σύμφωνα με τον Ελληνικό τύπο, έχοντας συγκεντρώσει τα βήματα από τους κορυφαίους γκουρού της επιτυχίας, με βιωματικές ασκήσεις και video σε υποστηρίζει να φτιάξεις το προσωπικό σου πλάνο για τους επόμενους μήνες. Ξεκαθάρισε τι θέλεις και μάθε νέους τρόπους για να το αποκτήσεις.

Παρήγγειλε το πρώτο DVD με στοιχεία life coaching εδώ ή σε όλα τα καταστήματα Public.

«Καθημερινά ακούω από τους πελάτες μας ότι ναι, θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους όμως δεν υπάρχει ένα εργαλείο για να τους βοηθήσει. Χρόνια πριν, ένιωθα το ίδιο και εγώ. Έτσι, διαβάζοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες βιβλία, κάνοντας δεκάδες συνεντεύξεις με επιτυχημένους ανθρώπους και συμμετέχοντας στα καλύτερα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, δημιούργησα το πρόγραμμα Θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Το τέσταρα πρώτα σε εμένα. Το εισόδημά μου διπλασιάστηκε, δημιούργησα την δική μου εταιρία και μια υγιή σχέση. Έκανα υπερατλαντικά ταξίδια σε ονειρεμένους τόπους.

Το επόμενο βήμα ήταν να δημιουργήσουμε το live σεμινάριο Θέλω να πετύχω τους στόχους μου, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 200 στελέχη και επιχειρηματίες. Όπως ξέρεις, στο τέλος των σεμιναρίων μας, πάντα ζητάμε να μας αξιολογήσουν οι συμμετέχοντες. Το feedback που λάβαμε για το «Θέλω να πετύχω τους στόχους μου ήταν 8,9/10!» Τζιλ Δούκα

Δες τι είπαν:

O μόνος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις είπε ο Λίνκολν. Σήμερα έμαθα την μεθοδολογία!

Ντιάνα Μπίρμπα, Marketing Manager

Ότι θέλω, το μπορώ!

Γιάννης Καραμήτσιος Επιχειρηματίας

Έμαθα πώς να ενεργοποιώ το υποσυνείδητο μου, να θέτω στόχους, να γεμίζω θετική ενέργεια και να είμαι δημιουργική ανεξάρτητα με την κρίση γύρω μου!

Λίλα Πέτρου Χημικός

Παίρνω μαζί μου την απίστευτη αίσθηση που ένιωσα όταν «είδαμε μέσα μας» και την δυνατότητα που έχω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα!

Αθηνά Θεοδωρίδη Φοιτήτρια Πανεπιστημίου Πειραιά

Έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που άλλοι συμμετέχοντες έχουν πληρώσει 190 ευρώ για να παρακολουθήσουν, από την άνεση του σπιτιού σου και του αυτοκινήτου σου! Μαζί με το βιβλίο ασκήσεων, δημιουργείς το πλάνο σου για το μέλλον. Τι θα κάνεις για να πάρεις την ζωή σου ξανά στα χέρια σου;


Παρήγγειλε το πρώτο DVD με στοιχεία life coaching εδώ

Ή σε όλα τα καταστήματα Public

Η κασετίνα περιέχει:

1 DVD 2 ωρών

1 cd με mp3, 2 ωρών

Ηλεκτρονικό βιβλίο ασκήσεων

Είτε μπορείς, είτε δεν μπορείς…. Έχεις δίκιο.

Henry Ford Δημιουργός της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford