Workshop Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση!

Η Ενδυνάμωση σου στο ταξίδι της Ζωής σου!

Μάθε τα δυνατά σου σημεία. Γέμισε με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

«Ένα απίθανο workshop, που μου προσέφερε μια εσωτερική επαφή με τον εαυτό μου και με βοήθησε να “δω” τα πράγματα θετικά.»Ειρήνη 29
«H θετική ενέργεια που πήρα από το Workshop είναι ΟΥΑΟΥ!Να το παρακολουθήσεις σίγουρα.»
Μιχάλης 36

Θα ήθελες να τονώσεις της αυτοπεποίθησή σου; Να γεμίσεις με θετική ενέργεια; Να μάθεις για ποιο λόγο κάνεις ότι κάνεις; Και φυσικά να περάσεις υπέροχα και να γνωρίσεις απίθανους ανθρώπους, σαν και εσένα;

Τότε το Workshop Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση είναι για σένα!

Σκοπός του Workshop

Ένα μοναδικό group coaching workshop, γεμάτο με μουσική και βιωματικά παιχνίδια, με περιορισμένες θέσεις το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους που θέλουν να επικεντρωθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη. Απαραίτητες προυποθέσεις: να θέλεις να πάς την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο και να θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τον μόνο άνθρωπο που μπορείς να ελέγξεις.

Τι θα μάθεις:

  • Ποιές είναι οι 10 βασικές σου αξίες;
  • Πώς θα βρεις και θα αναπτύξεις τα δυνατά σου σημεία;
  • Ποιά είναι τα καλύτερά σου και πώς μπορείς να ζεις κάθε ημέρα στα… καλύτερά σου;
  • Ποιά είναι η μαγική σου φράση που σε παρακινεί καθημερινά;
  • Πώς μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε δύσκολα ερωτήματα σε 5 λεπτά;
  • Πώς θα δημιουργήσεις τον πίνακά σου ώστε να σε εμπνέει και να σε γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση;

Με την Τζιλ Δούκα-MBA ως Workshop Leader, μέλος της International Coach Federation και πρέσβειρα της International Coach Academy.

“Μια εμπειρία αξέχαστη, εποικοδομητική, συγκινητική και γεμάτη αποκαλύψεις. Ευχαριστώ!” Έλενα 22

Γνωρίζεις ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο και στο τέλος του workshop, φεύγεις γεμάτος θετικότητα και ενέργεια έχοντας το προσωπικό σου χάρτη. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να θέλεις πραγματικά να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να έχεις τη διάθεση να«ακούς» πληροφορίες-κλειδιά και να σου αρέσει το παιχνίδι!

Workshop “Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση”

Επένδυση 150 ευρώ *

Come with a friend special discount, για 2 φίλους: 120 ευρώ το άτομο

Come with a friend special discount, για 2 φίλους: 70 ευρώ το άτομο

*Στην Uniqueness Development Group σε επιβραβεύουμε όταν αναλαμβάνεις δράση. Έτσι, όσο πιο γρήγορα κλείσεις την θέση σου στο workshop τόσο πιο οικονομικό θα είναι.

Τα workshop της Uniqueness Development Group γίνονται sold out εδώ και 1 ½ χρόνο. Με την ολοκλήρωση του workshop δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Promote your Page too

Κράτηση θέσης με την κατάθεση σε λογαριασμό και το όνομα.

Alpha Bank iban : GR5401401920192002101088015

Eurobank iban: GR160260019000056010180542 5

Και μέσω paypal

Για να κλείσεις την θέση σου στείλε fax στο 2118007908 με το καταθετήριο της τράπεζας.

Στο καταθετήριο αναγράφεις το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και το mail σου.

Δικαιούχος Β.Δούκα

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Πληροφορίες: 2118005342

email: info@uniquenessdevelopmentgroup.com

To Workshop μπορεί να επιδοτηθεί από ΛΑΕΚ 0,45

Εισηγήτρια: Τζίλ Δούκα

Είναι μέλος της International Coach Federation, μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και εκ των ιδρυτικών μελών τουEuropean Evolutionary Business Council. Θεωρείται απο τον Ελληνικό τύπο ως μια απο τις πιο καταξιωμένες life coaches.

H life coach Τζιλ Δούκα επιλέγχθηκε ανάμεσα από δεκάδες περιζήτητους ομιλητές παγκοσμίου φήμης να συμμετάσχει σε Tedx event στο Chennai στην Ινδία και να εμπνεύσει πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της η οποία είχε θέμα ”Our Unique Failures”.

Η μοναδικότητα της κυρίας Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.

Είναι Ελληνο-Καναδή, εργάζεται στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων από το 2003, και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1000 άτομα, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ.

To Uniqueness Concept συνδέει όλη τη γνώση της και τις θετικές της εμπειρίες, από το coaching, το breathwork, τη γιόγκα, το ΝLP, το EFT, την προσέγγιση των δυνατών σημείων, την θετική ψυχολογία, την θεραπεία μέσω της τέχνης, την ύπνωση, τον νόμο της έλξης, τον χορό, το consulting και την διοίκηση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Jack Canfield, Leonard Orr, Antony Robbins, και Merce Cunningham.

Μέσα από τη Uniqueness Development Group, η Τζιλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Ως coach, αναπτύσσει και βελτιώνει τις ικανότητες των πελατών της, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να “ξεκλειδώσουν” τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, και τους στόχους τους. Επιπλέον, αφοσιώνεται πλήρως στο να εργάζεται με τις αξίες των ανθρώπων, να εστιάζεται στα δυνατά τους στοιχεία και στην θετικότητά τους.

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA, και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για αυτήν είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Workshop Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση!
Η Ενδυνάμωση σου στο ταξίδι της Ζωής σου!