«Ξεκλείδωσε την ενέργειά σου Workshop»

Εργαλεία και στρατηγικές για μια απίθανη ζωή


“Νιώθω γεμάτος θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ.” Γιάννης 38

“Απλά τέλεια, βάζω 10!” Ελένη 27

Θα ήθελες να νιώθεις έτσι; Πιστεύεις ότι θα πρέπει να υπάρχει διέξοδος από την αρνητικότητα αλλά δεν την βλέπεις; Θα ήθελες να μάθεις εργαλεία και στρατηγικές για να πάς την ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ και όχι η τύχη, το φορολογικό σύστημα ή η κίνηση στο λεκανοπέδιο;

Ναι υπάρχει διέξοδος και είναι στο χέρι μας. Βρες νέους τρόπους να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και να ζήσε την ζωή που θέλεις με εργαλεία από το «Ξεκλείδωσε την ενέργειά σου Workshop

Ο Tony Robins (ο κορυφαίος coach των Hollywood stars και των πολιτικών) λέει: αν κάνεις αυτό που κάνεις πάντα θα έχεις αυτό που έχεις πάντα. Η ζωή είναι ένα δώρο το οποίο μας δίνει το προνόμιο, την ευκαιρία και την ευθύνη να δώσουμε κάτι πίσω στον κόσμο με το να γίνουμε καλύτεροι.

Κάνε δώρο στον εαυτό σου την συμμετοχή στο Ξεκλείδωσε την ενέργειά σου Workshop στον ζεστό χώρο του Capsis Cutlural Center στην Λεωφόρο Κηφισίας στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ.

Σκοπός του workshop

Μάθε τρόπους να αφήνεις πίσω το παρελθόν μέσα από την παγκοσμίως γνωστή Sedona method

Δες πως θα γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος/η

Μάθε τεχνικές για να ζητάς, να ζητάς, να ζητάς

Φτιάξε τον μελλοντικό σου χάρτη

Βγες από το Club της αρνητικότητας

Μάθε από τις νίκες σου και γιόρτασε

H Τζιλ Δούκα, θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες Life Coaches από τον Ελληνικό τύπο, με μουσική, videos και βιωματικές ασκήσεις σε υποστηρίζει να ξεκλειδώσεις την ενέργειά σου. Ζήσε την μαγεία του να λες όχι, και γεύσου την επιτυχία σήμερα. Γνώρισε ανθρώπους που θέλουν κάτι παραπάνω από την ζωή τους. Ξεκαθάρισε τι θέλεις και μάθε νέους τρόπους για να το αποκτήσεις.

Μάθε στρατηγικές για να…. το δεις αλλιώς και να είσαι από τους καλύτερους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να θέλεις πραγματικά να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να έχεις τη διάθεση να«ακούς» πληροφορίες-κλειδιά και να σου αρέσει το παιχνίδι!


Στην Uniqueness Development Group σε επιβραβεύουμε όταν αναλαμβάνεις δράση. Έτσι, όσο πιο γρήγορα κλείσεις την θέση σου στο workshop τόσο πιο οικονομικό θα είναι.

*Για περιορισμένες θέσεις

Με την ολοκλήρωση του workshop δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες*

Κράτηση θέσης με την κατάθεση σε λογαριασμό και το όνομα.

Alpha Bank iban : GR5401401920192002101088015

Eurobank iban:     GR1602600190000560101805425

Δικαιούχος Β.Δούκα

Και μέσω paypal

Για να κλείσεις την θέση σου στείλε fax στο 2118007908 με το καταθετήριο της τράπεζας.

Στο καταθετήριο αναγράφεις το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και το mail σου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Πληροφορίες: 2118005342

email: info@uniquenessdevelopmentgroup.com

To Workshop μπορεί να επιδοτηθεί από ΛΑΕΚ 0,45

Διάβασε τι είπαν οι απόφοιτοι του workshop “Πώς να ξεκλειδώσεις την ενέργειά σου.”

«Να το παρακολουθήσεις ανεπιφύλακτα γιατί πάνω απ’ όλα είναι η αρχή για να ξεκινήσεις να αλλάζεις θετικά τον εαυτό σου!», Εύη

«Να κάνεις το workshop «Πώς να ξεκλειδώσεις την ενέργειά σου», χωρίς επιφυλάξεις!», Δέσποινα

«Να το παρακολουθήσεις οπωσδήποτε και να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!», Αγγελική

«Όμορφη εμπειρία. Πολύ γλυκιά αίσθηση όταν τελείωσε!» , Ανδρέας

«It is very accessible as a session; it’s not theory but more so common sense. Personally, I liked the philosophy communicated. », Angela

«Πιστεύω θα σε βοηθήσει! Θα ανοίξει η ψυχή σου!», Έφη

«Να το παρακολουθήσεις με όσο πιο open mind γίνεται!», Βίκυ

«Να φορέσεις άνετα ρούχα και να έρθεις κατευθείαν!», Μαίρη

«Πάμε μαζί να έχω και έκπτωση γιατί θα το ξανακάνω ΣΙΓΟΥΡΑ!», Τέλης

Εισηγήτρια: Τζιλ Δούκα


Είναι μέλος της International Coach Federation, μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και εκ των ιδρυτικών μελών τουEuropean Evolutionary Business Council. Θεωρείται απο τον Ελληνικό τύπο ως μια απο τις πιο καταξιωμένες life coaches.

H life coach Τζιλ Δούκα επιλέγχθηκε ανάμεσα από δεκάδες περιζήτητους ομιλητές παγκοσμίου φήμης να συμμετάσχει σε Tedx event στο Chennai στην Ινδία και να εμπνεύσει πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της η οποία είχε θέμα ”Our Unique Failures”.

Η μοναδικότητα της Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.

Είναι Ελληνο-Καναδή, εργάζεται στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων από το 2003, και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1000 άτομα, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ.
To Uniqueness Concept συνδέει όλη τη γνώση της και τις θετικές της εμπειρίες, από το coaching, το breathwork, τη γιόγκα, το ΝLP, το EFT, την προσέγγιση των δυνατών σημείων, την θετική ψυχολογία, την θεραπεία μέσω της τέχνης, την ύπνωση, τον νόμο της έλξης, τον χορό, το consulting και την διοίκηση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Jack Canfield, Leonard Orr, Antony Robbins, και Merce Cunningham.
Μέσα από τη Uniqueness Development Group, η Τζιλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Ως coach, αναπτύσσει και βελτιώνει τις ικανότητες των πελατών της, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να “ξεκλειδώσουν” τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, και τους στόχους τους. Επιπλέον, αφοσιώνεται πλήρως στο να εργάζεται με τις αξίες των ανθρώπων, να εστιάζεται στα δυνατά τους στοιχεία και στην θετικότητά τους.
Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA, και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για αυτήν είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Ξεκλείδωσε την ενέργειά σου Workshop

Η Ενδυνάμωση σου στο ταξίδι της Ζωής σου!