Workshop Επικοινωνίας

Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με…εσένα, εκείνον και εκείνη!

Απλά και εύκολα εργαλεία επικοινωνίας ώστε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη καθημερινά.


Γνωρίζεις ότι 70% της επικοινωνίας μας είναι μη λεκτικό;

Ότι η ζωή σου βασίζεται στα πιστεύω του υποσυνείδητου σου και όχι σε αυτά που θέλεις συνειδητά;

Οι γυναίκες «ακούν» άλλα πράγματα από τους άνδρες;

Οι άνδρες χρειάζονται να νιώθουν ότι τους εκτιμούν ενώ οι γυναίκες θέλουν να τις σέβονται;

Καθημερινά στο μυαλό μας περνούν πάνω από 50.000 σκέψεις. Σε έναν μέσο άνθρωπο, σύμφωνα με έρευνες το 80% των σκέψεων είναι αρνητικό όπως, «δεν έπρεπε να το πω αυτό», «ποτέ δεν θα το καταφέρω», δεν κάνω εγώ για αυτά» κ.α.

Όμως το μόνο που μπορούμε να  ελέγξουμε στην ζωή μας είναι οι σκέψεις μας και οι πράξεις μας. Τα αποτελέσματα της ζωής μας είναι συνέπειες των σκέψεών μας και των πράξεών μας. Φαντάσου λοιπόν να βρεις τον τρόπο να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά με τον εαυτό σου. Να σβήσεις το αρνητικό ανθρωπάκι που μιλάει μέσα σου (ναι, όλοι το έχουμε, μην ανησυχείς!) και να νιώθεις καθημερινά μεγαλύτερη ηρεμία.

Φαντάσου, μέσα από  απλούς τρόπους και παιχνίδια, να βρεις εργαλεία και στρατηγικές επικοινωνίας που σε βοηθούν να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Στο Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον και εκείνη! μαθαίνουμε:

• Τα προσωπικά βήματα επικοινωνίας με…. τον εαυτό μας

Τα υποσυνείδητα πιστεύω μας και πώς να τα κάνουμε να δουλεύουν υπέρ μας

Μυστικά επικοινωνίας για άνδρες

Μυστικά επικοινωνίας για γυναίκες

• Πώς να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλουμε

• Πώς να φτιάξουμε τον ιδανικό χάρτη της επικοινωνίας μας

• Πώς να αφήνουμε την ζωή να μας καθοδηγεί χωρίς να γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων

• Πώς να περνάμε όμορφα την κάθε στιγμή

H Τζιλ Δούκα, θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες Life Coaches από τον Ελληνικό τύπο, και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές σε 3 ηπείρους. Με μουσική, videos και βιωματικές ασκήσεις σε υποστηρίζει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Γνώρισε ανθρώπους που θέλουν κάτι παραπάνω από την ζωή τους. Ξεκαθάρισε τι θέλεις και μάθε νέους τρόπους για να το αποκτήσεις.

Τα workshop της Uniqueness Development Group γίνονται sold out εδώ και 1 ½ χρόνο.


Στο workshop θα παρουσιαστούν ιδέες και λύσεις από τους καλύτερους gurus προσωπικής ανάπτυξης στον κόσμο, όπως Tonny  Robbins, Jack Canfield, Marianne Williamson, John Gray, Tim Ferris, Bendon Bruchard. Η Τζιλ Δούκα είναι από τις ελάχιστες coaches έχουν δάσκαλους τους παραπάνω gurus.

Μάθε στρατηγικές για να επικοινωνείς….. αλλιώς και να είσαι από τους καλύτερους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να θέλεις πραγματικά να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να έχεις τη διάθεση να «ακούς» πληροφορίες-κλειδιά και να σου αρέσει το παιχνίδι!

Κάνε δώρο στον εαυτό σου την συμμετοχή στο  Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον και εκείνη στον ζεστό χώρο του Capsis Cutlural Center στην Λεωφόρο Κηφισίας στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ.


Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον και εκείνη!

Επένδυση 150 ευρώ *

Come with a friend special discount, για 2 φίλους: 120 ευρώ το άτομο *

*Για περιορισμένες θέσεις

Στην Uniqueness Development Group επιβραβεύουμε τον προγραμματισμό. Όσο νωρίτερα κλείσεις το workshop τόσο μεγαλύτερη έκπτωση έχεις!

Τα workshop της Uniqueness Development Group γίνονται sold out εδώ και 1 ½ χρόνο. Με την ολοκλήρωση του workshop δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες*

Κράτηση θέσης με την κατάθεση σε λογαριασμό και το όνομα.

Alpha Bank iban : GR5401401920192002101088015

Eurobank iban:     GR1602600190000560101805425

Δικαιούχος Β.Δούκα

Και μέσω paypal

Workshop Epikoinonia!

Για να κλείσεις την θέση σου στείλε fax στο 2118007908 με το καταθετήριο της τράπεζας.

Στο καταθετήριο αναγράφεις το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και το mail σου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Πληροφορίες: 2118005342

email: info@uniquenessdevelopmentgroup.com

To Workshop μπορεί να επιδοτηθεί από ΛΑΕΚ 0,45

Τι απάντησαν απόφοιτοί μας στην ερώτηση τι θα έλεγες σε κάποιον που σκέπτεται να παρακολουθήσει to workshop:

“Πήρα θετικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξεκαθάρισα πολλά. Να μην το σκέπτεται! Να έρθεις!”, Έλενα 30, Επιχειρηματίας

“Να το κάνεις, σε βοηθάει.”, Μάρκος 33, Διευθυντής Πωλήσεων

“Είναι απαραίτητο εφόδιο να το δοκιμάσεις!”,  Άννα 58, Υπεύθυνη Marketing

“Να κάνεις το workshop αν θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.”, Αλέξανδρος 28, Αθλητής

“Πέρασα πολύ όμορφα, είναι μια εμπειρία που σε ξεδιπλώνει και σε αναπτύσσει.”, Λιάνα 32

“Αξίζει τον χρόνο και τα χρήματα και να επενδύσεις σε αυτό. Έμαθα πολλά!”, Δέσποινα 42

Εισηγήτρια: Τζιλ Δούκα MBA, ACC


Είναι μέλος της International Coach Federation, μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Councilκαι εκ των ιδρυτικών μελών τουEuropean Evolutionary Business Council. Θεωρείται απο τον Ελληνικό τύπο ως μια απο τις πιο καταξιωμένες life coaches.

H life coach Τζιλ Δούκα επιλέγχθηκε ανάμεσα από δεκάδες περιζήτητους ομιλητές παγκοσμίου φήμης να συμμετάσχει σε Tedx event στο Chennai στην Ινδία και να εμπνεύσει πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της η οποία είχε θέμα ”Our Unique Failures”.

Η μοναδικότητα της κυρίας Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.

Είναι Ελληνο-Καναδή, εργάζεται στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων από το 2003, και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε χιλιάδες άτομα, σε 3 ηπείρους.
To Uniqueness Concept συνδέει όλη τη γνώση της και τις θετικές της εμπειρίες, από το coaching, το breathwork, τη γιόγκα, το ΝLP, το EFT, την προσέγγιση των δυνατών σημείων, την θετική ψυχολογία, την θεραπεία μέσω της τέχνης, την ύπνωση, τον νόμο της έλξης, τον χορό, το consulting και την διοίκηση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Jack Canfield, Leonard Orr, Antony Robbins, και Merce Cunningham.
Μέσα από τη Uniqueness Development Group, η Τζιλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Ως coach, αναπτύσσει και βελτιώνει τις ικανότητες των πελατών της, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να “ξεκλειδώσουν” τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, και τους στόχους τους. Επιπλέον, αφοσιώνεται πλήρως στο να εργάζεται με τις αξίες των ανθρώπων, να εστιάζεται στα δυνατά τους στοιχεία και στην θετικότητά τους.
Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA, και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για αυτήν είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Workshop Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με… εσένα, εκείνον

H επένδυση στον εαυτό σου!