dddd

Το πλάνο της ζωής σου!

Είτε μπορείς, είτε δεν μπορείς…. Έχεις δίκιο. Henry Ford

«Με βοήθησες να ξεθολώσω το τοπίο, να ξεκαθαρίσω τι θέλω και ανακάλυψα τρόπους για να το πετύχω» Κατερίνα 35 ετών στέλεχος επιχειρήσεων

Θα ήθελες να έχεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την ζωή σου;

Θα ήθελες να ζείς την ζωή σου με ένα συγκεκριμένο πλάνο και εργαλεία για να πετύχεις τα όνειρά σου;

Είσαι από εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι κάθε κρίση φέρνει και ευκαιρίες;

Δουλεύεις σκληρά, παρόλα αυτά χρειάζεσαι υποστήριξη στο να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να το πετύχεις;

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε το Workshop «Το πλάνο της ζωής σου»είναι ιδανικό για εσένα.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συμμετέχοντες που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεκαθαρίσει τι θέλει, να ονειρευτεί και να μάθει τρόπους για να πετύχει τους στόχους του. Και όλα αυτά διασκεδάζοντας!

H Τζιλ Δούκα, η οποία θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες Life Coaches από τον Ελληνικό τύπο, με μουσική, videos και βιωματικές ασκήσεις σε υποστηρίζει να φτιάξεις το προσωπικό σου πλάνο. Ζήσε την μαγεία του cocktail «Το πέτυχα», και γεύσου την επιτυχία σήμερα. Γνώρισε ανθρώπους που θέλουν κάτι παραπάνω από την ζωή τους. Ξεκαθάρισε τι θέλεις και μάθε νέους τρόπους για να το αποκτήσεις.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: να θέλεις να πάς την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο και να θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τον μόνο άνθρωπο που μπορείς να ελέγξεις.

Με την Τζιλ Δούκα-MBA ACC ως Workshop Leader, μέλος της International Coach Federation και πρέσβειρα της International Coach Academy.

«Έχω παρακολουθήσει όλα τα workshop σας, σε κάθε ένα φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, γεμίζω αισιοδοξία και πιστεύω όλο και περισσότερο στις δυνάμεις μου. Ευχαριστώ.»  Γιάννης 44 ετών επιχειρηματίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Στην Uniqueness Development Group σε επιβραβεύουμε όταν αναλαμβάνεις δράση. Έτσι, όσο πιο γρήγορα κλείσεις την θέση σου στο workshop τόσο πιο οικονομικό θα είναι.

Επένδυση 150 ευρώ.*

Come with a friend special discount, για 2 φίλους: 120 ευρώ το άτομο.

*Για περιορισμένες θέσεις

Κράτηση θέσης με την κατάθεση σε λογαριασμό και το όνομα.

Alpha Bank iban : GR5401401920192002101088015

Eurobank iban: GR1602600190000560101805425   Δικαιούχος Β.Δούκα

Για να κλείσεις την θέση σου στείλε  fax στο 2118007908 με το καταθετήριο της τράπεζας ή
email στο info@uniquenessdevelopmentgroup.com
Στο καταθετήριο αναγράφεις το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και το e-mail σου.Μόλις λάβουμε το καταθετήριο, θα σου στείλουμε το registration form με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Πληροφορίες: 2118005342

E-mail: info@uniquenessdevelopmentgroup.com To Workshop μπορεί να επιδοτηθεί από ΛΑΕΚ 0,45

Εισηγήτρια: Τζιλ Δούκα MBA, ACC


Είναι μέλος της International Coach Federation, μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και εκ των ιδρυτικών μελών τουEuropean Evolutionary Business Council. Θεωρείται απο τον Ελληνικό τύπο ως μια απο τις πιο καταξιωμένες life coaches.

H life coach Τζιλ Δούκα επιλέγχθηκε ανάμεσα από δεκάδες περιζήτητους ομιλητές παγκοσμίου φήμης να συμμετάσχει σε Tedx event στο Chennai στην Ινδία και να εμπνεύσει πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της η οποία είχε θέμα ”Our Unique Failures”.

Η μοναδικότητα της κυρίας Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.

Είναι Ελληνο-Καναδή, εργάζεται στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων από το 2003, και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1000 άτομα, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ.
To Uniqueness Concept συνδέει όλη τη γνώση της και τις θετικές της εμπειρίες, από το coaching, το breathwork, τη γιόγκα, το ΝLP, το EFT, την προσέγγιση των δυνατών σημείων, την θετική ψυχολογία, την θεραπεία μέσω της τέχνης, την ύπνωση, τον νόμο της έλξης, τον χορό, το consulting και την διοίκηση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Jack Canfield, Leonard Orr, Antony Robbins, και Merce Cunningham.
Μέσα από τη Uniqueness Development Group, η Τζιλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Ως coach, αναπτύσσει και βελτιώνει τις ικανότητες των πελατών της, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να “ξεκλειδώσουν” τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, και τους στόχους τους. Επιπλέον, αφοσιώνεται πλήρως στο να εργάζεται με τις αξίες των ανθρώπων, να εστιάζεται στα δυνατά τους στοιχεία και στην θετικότητά τους.
Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA, και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για αυτήν είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Workshop Το πλάνο της ζωής σου

Η Ενδυνάμωση σου στο ταξίδι της Ζωής σου!